11 Aralık 2017 Pazartesi SAVUR İLÇE DEVLET HASTANESİ RESMİ WEB SİTESİNE HOŞGELDİNİZ...
ANA SAYFA BİRİMLERİMİZ HASTANEMİZ ORGANİZASYON KALİTE YÖNETİMİ İLETİŞİM
90 GÜN HEDEFİMİZ
PERSONELLERİMİZ
YÖNETİM
POLİKLİNİKLER
FOTOĞRAF ALBÜMÜ
İHALELERİMİZ
LİNKLER
SİTE HARİTASI
BİLGİ EDİNME
İDEAL KİLONUZ
AŞI TAKVİMİ
EĞİTİMLER
ANA SAYFA >> HABERLER

»Haber:KPSS 2012/5 4/B Yerleştirme Sonuçlarına Göre Kurumumuza Atananlar Hakkında Duyuru

KPSS 2012/5 4/B yerleştirme sonucuna göre yerleşenlerin 28 Aralık 2012-11 Ocak 2013 tarihleri arasında istenilen belgeleri, atandıkları kurumun bağlı olduğu Genel Sekreterliğe, şahsen teslim ederek en geç 15 Ocak 2013 tarihinde yerleştikleri kurumda göreve başlamaları gerekmektedir. İSTENİLEN BELGELER- a) Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası beyanı, adres bildirimi, görevini devamlı yapmaya engel olabilecek akıl hastalığı olmadığına dair yazılı beyanı, adli sicil kaydı yazılı beyanı ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair yazılı beyanını içeren (Ek-2) Form, (Ek-2 formuna bu adresten ulaşabilirsiniz: http://www.tkhk.gov.tr/Eklenti/936,2012-5-ek2.pdf?0)- b) Diploma aslı veya noter onaylı örneği, diplomanın henüz düzenlenmemiş olması halinde, öğrenim durumunu belirtmek üzere ilgili kurumlarca usulüne göre düzenlenmiş, daha sonra diploma veya örnekleriyle değiştirilecek belgeler,- c) Sağlık Fizikçisi pozisyonlarına yerleşen adaylardan ayrıca, fizik, fizik mühendisliği veya nükleer enerji mühendisliği eğitimi üzerine radyoterapi fiziği, diagnostik radyoloji fiziği veya nükleer tıp fiziği dallarının birinde yüksek lisans yapmış olduklarını gösterir belge,- *Odyolog pozisyonlauna yerleşen adaylardan, l2l9 sayılı Tabebat ve şuabatı sanatlarının tarzı icrasına dair kanunun 13. maddesine göre, odyoloji alanlarında lisans eğitimi veren fakülte veya yüksekokullardan mezun veya diğer lisans eğitimleri üzerine odyoloji yüksek lisans veya doktora yapmış olduklarını gösterir belge.- ç) Türk soylu yabancılardan, 25.9.1981 tarihli ve 2527 sayılı Kanun gereğince Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan alınmış çalışma izni belgesi,- d) 2 adet vesikalık fotoğraf,- e) Mal Bildirim Beyannamesi, (Doldurulup kapalı zarf içinde teslim edilecektir.) • Adaylardan istenen diploma ve diğer belgelerin suretleri, asılları adaylarca ibraz edilmesi kaydıyla başvuru komisyonları tarafından tasdik edilerek işleme alınacaktır. -AÇIKLAMA VE UYARILAR- 1- Adaydan, kimlik bilgilerine ilişkin olarak ayrıca bir bilgi veya belge istenmeyecek ancak bu beyanının teyidi amacıyla Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasının da yer aldığı nüfus cüzdanı aslını göstermesi talep edilecektir. 2- Adayların kimlik ve adres bilgilerine ilişkin beyanlarının doğruluğu Kimlik Paylaşım Sistemi aracılığıyla araştırılacak, adli sicil ve askerlik durumlarına ilişkin yazılı beyanlarının doğruluğu ise yetkili adli ve askeri mercilerden alınacak bilgilerle teyit edilecektir.

Tarih:31.12.2012 09:19:45 | Ekleyen:Hastane Yönetimi | Okunma:2760 | Kaynak:

Bu Habere Yapılan Yorumlar
[Yorum Ekle]
Bu Habere Hiç Yorum Yapılmamış

Tasarım ve Programlama:Mustafa Altincik Gebze 2008 © - ALTINCIK YAZILIM -   Site Yöneticisi:İDARE